Boeken


 


Titel: Ambidexter                                                                        Auteur: Clément Mantz                                                                 ISBN: 978-90-78407-63-8                                                       Prijs: 17,90


Wanneer de Maastrichtse hardloper Jacques Mahr met atletiekvereniging Tungria naar Frankrijk gaat, moet hij een pas hebben en tot zijn verbazing blijkt dat hij een Duitse pas nodig heeft. Is hij Nederlander of Duitser? Oost-Duitser of West-Duitser? Jood of niet-Jood? Spion of rechtgeaarde vaderlander? Een spannende en onthullende speurtocht naar de geheimen van zijn familie volgt.


Ambidexter is een persoon die geen bepaalde voorkeur voor linkshandigheid of rechtshandigheid heeft, een bijzonder voordeel voor een atleet. kon beslissen. Een familie-epos van allure.


In deze meeslepende en herkenbare roman neemt de schrijver Clément Mantz de lezer mee terug in de tijd, toen grenzen ook niet zo eenduidig waren, maar een papiertje over leven of dood.


 


Boekpresentatie